Nieuw op de Nationale Opsporingslijst: Harry Oemrawsingh (65).

Nieuw op de Nationale Opsporingslijst: Harry Oemrawsingh (65). Hij moet nog bijna acht jaar gevangenisstraf uitzitten wegens oplichting, valsheid in geschrifte en witwassen.
Harrysingh Oemrawsingh, ook wel bekend als Harry Singh, is 65 jaar oud, 1.75m lang, heeft een littekentje op zijn neus en verblijft mogelijk in Suriname (Paramaribo) of op de Nederlandse Antillen. Mogelijk gebruikt hij niet zijn eigen naam, maar noemt hij zich Harry Budram. Budram gebruikt hij als vervangende achternaam voor Oemrawsingh.
De getoonde foto is uit 2014, waardoor het mogelijk is dat zijn uiterlijk wat is veranderd.
Weet je waar hij is, neem dan contact op met de politie via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook via het WhatsApp nummer +31 6 10000012. Kijk voor meer informatie op: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/nationale-opsporingslijst/2019/juli/harrysingh-oemrawsingh.html

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: