Aanhoudingen en bekeuringen bij preventief fouilleren.

Aanhoudingen en bekeuringen bij preventief fouilleren.

Nederland, Laatste twee avonddiensten zijn wij in heel ons werkgebied bezig geweest met preventief fouilleren. Aanleiding daarvoor was dat ons district te maken heeft met zware geweldsdelicten. Daarbij zijn vaak wapens gebruikt. Nog geen week geleden kwam er een 25-jarige man om bij een schietpartij op de Westkousdijk.

Wij hebben 148 mensen gefouilleerd en 61 voertuigen doorzocht. Daarbij zijn messen aangetroffen en een busje pepperspray. Twee personen zijn aangehouden op verdenking van witwassen aangezien er 20.000 euro in de auto is aangetroffen. Een bestuurder rook naar alcohol maar weigerde mee te werken. Hij werd aangehouden en blies 400 Ugl. Een bekeuring van 475 euro was op zijn plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: