Bezoek minister Andin Bikker van Aruba op vestiging Curaçao van het Hof van Justitie

Bezoek minister Andin Bikker van Aruba op vestiging Curaçao van het Hof van Justitie

 

Willemstad – Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene  en Juridische Zaken Milko Baiz. Een delegatie van het Hof bestaande uit de vicepresident Mauritsz de Kort, directeur bedrijfsvoering Coryse Barendregt en vestigingsmanager Clara van Zinnicq Bergmann, rechters Angele Martijn, Nicole Martinez en Diederik Radder en rechter in opleiding Angela Bennett hebben de minister ontvangen. Het was een aangenaam gesprek waarbij partijen informatie hebben uitgewisseld.

 

Tijdens de bijeenkomst heeft de groep gesproken over onder andere de resultaten van het onlangs gehouden JVO in Sint Maarten, de stand van zaken van concept-wetgeving en de gewenste concordantie van wet- en regelgeving tussen de landen. 

 

Op de foto v.l.n.r.: Mauritsz de Kort, Milko Baiz, Angele Martijn, Diederik Radder, Andin Bikker, Clara van Zinnicq Bergmann, Nicole Martinez, Angela Bennett en Coryse Barendregt.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: