TFC U12 team competition Trinidad and Tobago

Dit weekend zijn het jongens en meisjes U12 jeugdtennisteam, afgereisd naar Trinidad and Tobago om daar Curacao te representeren in de COTECC/ITF U12 Team Competition SR4. In dit toernooi strijden teams uit regio 4 van de COTECC regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) om 2 plaatsen voor de finale ronde van de COTECC/ITF U12 Team Competition die vanaf 26 Augustus wordt gespeeld op een nog nader te bepalen locatie. Het meisjes U12 jeugdtennisteam, voor speelsters van 12 jaar of jonger, bestaat uit Gianna Martia, Rania Hollander en Dewi Nissa onder leiding van coach Razul Winklaar. Het jongens U12 jeugdtennisteam bestaat uit  Kyan Henriquez, Ricardo Winkel en Zahyd Josephia en zij worden begeleid door coach Jori Meulenbeld.
Aan het toernooi, dat plaats vindt van 15 t/m 20 Juli in het National Raquet Center van Trinidad en Tobago, doen de landen mee uit het zuidelijk en het oostelijke deel van het Caribbisch gebied.  Iedere landenwedstrijd tijdens het toernooi bestaat uit twee enkel spelen en een dubbelspel. Maandag worden de eerste wedstrijden gespeeld in een Round Robin formaat. De beste 2 teams uit iedere Round Robin pool spelen daarna in een knock out systeem om de eerst twee plaatsen.
De Tennis Federatie Curacao wenst onze speelsters van Curaçao heel veel succes met deze  uitdaging.
(Teamfoto voor van links naar rechts  Dewi Nissa, Rania Hollander, Gianna Martis, Kyan Henriquez, Ricardo Winkel en Zahyd Jospehia. Achter van links naar rechts Razul Winklaar en Jori Meulenbeld.
E wikènt aki a sali pa Trinidad & tobago un tim hubenil di tènis masculino i unu femenino U12 pa representá Kòrsou na e kompetensia di COTECC/ITF U12 Team Competition SR4. Na e torneo aki ta partisipá timnan d i e región 4 di COTECC (Región Caribe i Centro-America) pa dos lugá den ronda final di COTECC/ITF U12 Team Competition ku lo tuma luga for di 26 di Ougustus ku lo wordu hunga na un pais ku mester wordu determiná ainda. E tim hubenil femenino U12, pa hungadonan di 12 aña i menos,  ta formá pa Gianna Martia, Rania Hollander i Dewi Nissa bou di supervishon di entrenadó Razul Winklaar. E tim hubenil maskulino ta formá pa Kyan Henriquez, Ricardo Winkel i Zahyd Josephia bou di supervishon di entrenadó Jori Meulenbeld.
 
 
Na e torneo ku lo tuma lugá di 15 te ku 20 di yuli próksimo na National Raquet Center di Trinidad en Tobago, lo partisipá paisnan di e parti Zuid i Oost di e region di Caribe. Un total di 13 pais den region di COTECC (region di Caribe i Centro America). Kada kompetensia entre pais lo konsistí di dos wega single i unu dòbel. E torneo ta kuminsa djaluna ku weganan den formato Round Robin. E miho dos teamnan di kada pool despues ta bai un fase di knock out pa e puestonan unu i dos.
Nos ta desea nos hungadonan tur klase di exito ku e reto aki.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: