TFC U12 team competition Trinidad and Tobago

Het U12 jongens- en  meisjesteam van Curacao zijn maandag zeer voortvarend begonnen aan het COTECC/ITF U12 team toernooi in Trinidad en Tobago voor spelers van 12 jaar en jonger.
Het jongensteam van Curacao versloeg Barbados met een score van 3-0 . Ricardo Winkel was in de eerste singles match met 6-1 4-0 te sterk voor William MacKenzie.   Vervolgens won Kyan Henriquez met 6-3 7-5 van Elliot Anthony. In het dubbelspel versloegen tenslotte Kyan Henriquez en Zahyd Josephia het duo Elliot Anthony en Aidan Clarke met 6-0 6-0.
Het meisjessteam van Curacao versloeg Saint Lucia met een score van 3-0. Rania Hollander was in de eerste singles match met 6-1 6-3 te sterk voor LaToya Murray.  Vervolgens won Gianna Martis met 6-2 7-6 (5) van Iyvana Paul. In het dubbelspel versloegen tenslotte Gianna Martis en Dewi Nissa  het duo  Amara Jn. Marie en Iyvana Paul met 6-3 6-3
Beide teams spelen de Round Robin fase in een poule van 4 teams. De beste twee teams plaatsen zich daarna voor de halve finale.
Dinsdag speelt het jongensteam tegen Trinidad en Tobago en het meisjes team tegen Antigua.
E  timnan hubenil masculino y femenino U12 di Korsou a kuminsá djaluna eksitoso ku e weganan di kualifikashon na Trinidad i Tobago.
E tim di mucha homber di Korsou  a gana nan promé kompetensia kontra Barbados ku un resultado di 3-0. Ricardo Winkel a gana den e promé wega single ku 6-1 4-0 di William MacKenzie.  Den e di dos wega, Kyan Henriquez a derotá Elliot Anthony  ku un score di 6-3 en 7-5Den e wega dòbel Kyan Henriquez i Zahyd Josephia a gana Elliot Anthony i Aidan Clarke ku score di 6-0 6-0
 
E tim di mucha muhé di Kòrsou  a gana nan promé kompetensia kontra Saint Lucia ku un score di 3-0. Rania Hollander a gana den e promé wega single ku  6-1 6-3 di LaToya Murray .  Den e di dos wega, Gianna Martis a derotá   Iyvana Paul ku un skor di  6-2 7-6 (5). Den e wega dòbel  Gianna Martis i Dewi Nissa  a gana  Amara Jn. Marie i Iyvana Paul ku score di 6-3 6-3
Tur dos tim ta den un pool di 4 tim, e miho dos timnan di e pool lo kwalifika pa semi final.
Djamars e mucha hombernan lo hunga kontra di Trinidad i e mucha muhenan kontra di Antigua.  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: