KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

INTERNASHONALNOTISIANOTISIA POLISIAL

De politie is nog steeds dringend op zoek Ridouan Taghi en Said Razzouki.

D

e politie is nog steeds dringend op zoek Ridouan Taghi en Said Razzouki. Ze zijn hoofdverdachten in de zaak ‘Marengo’ en worden verdacht van betrokkenheid – als opdrachtgever – bij verschillende moorden. Mogelijk zijn de twee in het buitenland, bijvoorbeeld Colombia, Mexico, Spanje, Marokko of Dubai, zegt woordvoerder Thomas Aling. “We houden er serieus rekening mee dat ze in één van die landen zitten. We willen daarom vakantiegangers oproepen om uit te kijken naar deze personen.”

Als je één van hen ziet, neem dan contact op met de politie via 0800-6070 en vanuit het buitenland via (+31)79-345 9 876. Voor de tip die leidt tot de aanhouding van Ridouan Taghi of Said Razzouki is een beloning van 100.000 euro per persoon uitgeloofd.

De foto’s die de politie heeft van Taghi en Razzouki zijn inmiddels een paar jaar oud. Daarom zijn er ook tekeningen gemaakt van hoe de twee er mogelijk tegenwoordig uitzien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: