Warda Kosta sorprendé dos piskadó ku spergun

Zr.Ms. Groningen verleent medische ondersteuning

Op zaterdagochtend 20 juli heeft Zr.Ms. Groningen medische ondersteuning op zee verleend. Rond zes uur in de ochtend kwam de melding binnen dat er een 15-jarige jongen onwel was geworden aan boord van een vissersbootje nabij Curaçao. Zr.Ms. Groningen heeft vervolgens haar arts met een van de FRISC’en (snelle onderscheppingsvaartuigen) naar de jongen toegebracht. De jongen is aan boord van Zr.Ms. Groningen ondergebracht en behandeld door de arts. Op Curaçao is hij overgedragen aan de ambulancemedewerkers voor verdere zorg. De jongen maakt het goed en heeft er een originele marine pet aan over gehouden! 

 

Zr.Ms. Groningen a duna asistensia médiko

Djasabra mainta dia 20 di juli  Zr. Ms. Groningen a duna asistensia médiko riba laman.  Banda di seis or di mainta a haña un notifikashon di emergensia ku un mucha homber di 15 aña  a bira malu di un ataka epiléptiko a bordo di un boto piskadó na Klein Korsou. Zr. Ms. Groningenl a saka su lancha Frisc mes ora ku su mediko a bordo pa bai duna asistensia na e mucha homber. A hibele a bordo di Zr.Ms. Groningen unda e a haña tratamiento médiko. Mientras tantu Sentro di Reskate di Warda Kosta a tuma kontakto ku ambulans pa topa e Frisc na Carascasbaai. Una bes na tera a entregá e mucha na personal di ambulans pa transporte pa hospital pa ha ña mas kuido. E mucha homber a sigi mihó i a haña un pèchi original di marina real pa bai kas ku né !

 

Kustwacht betrapt speervissers

Afgelopen zondag, 22 juli 2019 om 01:40 in de ochtend betrapte de Kustwachtlandpatrouille twee speervissers op de Koredor in Piscadera die bezig waren met het inladen van een partij vissen in hun auto. De beide mannen hebben elk een proces-verbaal aangezegd gekregen. De speergeweren en het vis is in beslag genomen.

 

Warda Kosta sorprendé dos piskadó ku spergun

Djadomingu ultimo banda di 01:40 di mainta durante un patruya na tera banda di kosta na Piscadera, Warda Kosta a bin topa ku dos hende homber ku tabata piska ku spèrgun. Ora a listra den e outo di e dos kabayero a bin topa ku un kantidat di piska borá i e dos spèrgun. Tur dos homber a haña un prosèsferbal i a konfiská e piska i e dos spèrgun.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: