Boneiru den “blogs” online dor di prensa ku a bishita di Corendon / Bonaire te zien in online blogs van Corendon-persbezoekers Bonaire featured in online blogs by Corendon press visitors

Boneiru den “blogs” online dor di prensa ku a bishita di Corendon

 

Kralendijk (31 di yuli 2019) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) den kooperashon di Corendon a organisa un bishita di prensa pa Boneiru di 8 pa 11 di mei 2019.

 

Un total di 6 periodista di biahe/ social media influencers a bishita nos isla. E representantenan tabata satisfecho ku e produktonan i servisionan ku Boneiru tin di ofrese. Nan a eksplora Boneiru dor di hasi un tour rondo di e isla bishitando e puntonan di interes i tambe nan a eksperensia e aktividatnan ku Boneiru tin. Esakinan tur tabata parti di nan biahe pa sera konosi ku Boneiru, su kultura i su hendenan. Nan tabata sorprendi ku nos baile kultural Simadan i nos kantika kultural Remailo. 

 

E obhetivo prinsipal di e biahe di prensa ta ku e periodistanan i e “influencers” lo skibi tokante nan eksperensia i tambe Boneiru lo ta den spotlight dor di artikulonan, video i imagennan. Algun di e artikulonan a sali kaba, i otronan ta plania pa sali prome ku fin di aña. 

 

E periodistanan i e “influencers” ku a bishita Boneiru ta skibi pa diferente medionan di komunikashon, manera korant i Instagram. E siguientenan ta link ku a keda publika kaba dor di e “influencers”: 

 

Tatyana Beloy, selebridat di tv i travel blogger (+65,000 siguido riba Instagram) 

http://www.tatytravels.be/everybody-travels/bonaire?rq=bonaire

 

Afashiontaste, travel & lifestyle blogger (+100,000 siguido riba Instagram)

http://afashiontaste.com/alles-over-bonaire-hotspots-eten-snorkelen-verblijf-en-vliegen-met-corendon/

 

E siguientenan aki ainda ta pendiente pa publika nan artikulonan: 

 

– De Zondag, un korant di Belgika ku mas di 1,5 mion lesado

 

– Het Nieuwsblad, ku 1,2 mion lesado

 

– Gazat van Antwerpen, ku 1,2 mion lesado

 

– Het belang van Limburg, ku 1,2 mion lesado

 

TCB ke gradesi su partnernan ku a kontribui durante e biahe aki: Delfins Beach Resort komo hotel amfitrion, Mangazina di Rei komo eksperensia i At Sea restaurant pa ofrese e sena di despedida.

 


Bonaire te zien in online blogs van Corendon-persbezoekers

 

Kralendijk (31 juli 2019) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseerde in samenwerking met Corendon een persreis naar Bonaire tussen 8 en 11 mei 2019.

 

In totaal bezochten zes topreisjournalisten en social media-beïnvloeders het eiland. De vertegenwoordigers waren gefascineerd door de services en producten die Bonaire te bieden heeft. Ze verkenden Bonaire met een tour rond het eiland en bezochten de bezienswaardigheden en ervaarden verschillende soorten activiteiten. Deze maakten allemaal deel om het eiland, de cultuur en onze mensen te leren kennen. Ze waren verbaasd met onze culturele en traditionele dans “Simadan” en ons culturele lied “Remailo”.

 

Het belangrijkste doel van de persreis was dat de journalisten en social media-beïnvloeders over hun ervaringen moesten schrijven en dan Bonaire in de spotlight brengen via artikels, video’s en afbeeldingen. Sommige artikels zijn al gepubliceerd en de andere zijn gepland voor het einde van het jaar.

 

De journalisten en social media-beïnvloeders die Bonaire hebben bezocht, schrijven voor verschillende media, waaronder kranten en Instagram. Hier volgen links van de gepubliceerde blogs door de beïnvloeders van sociale media:

 

Tatyana Beloy, tv-beroemdheid en reisblogger (+65.000 volgers op Instagram)

http://www.tatytravels.be/everybody-travels/bonaire?rq=bonaire

 

Afashiontaste, travel & lifestyle blogger (+100.000 volgers op Instagram)

http://afashiontaste.com/alles-over-bonaire-hotspots-eten-snorkelen-verblijf-en-vliegen-met-corendon/

 

We zijn nog in afwachting van de artikels van de volgende media outlets rond het einde van het jaar:

 

– De Zondag, een Belgische krant met meer dan 1,5 miljoen lezers

– Het Nieuwsblad, met 1,2 miljoen lezers

– Gazat van Antwerpen, met 1,2 miljoen lezers

– Het belang van Limburg, met 1,2 miljoen lezers

 

TCB wil de verschillende toerismepartners bedanken voor hun steun tijdens deze persreis, zoals; Delfins Beach Resort als de gastheer accommodatie, Mangazina di Rei voor de ervaring en At Sea Restaurant voor het afscheidsdiner.

 


 

Bonaire featured in online blogs by Corendon press visitors

 

Kralendijk (July 31st, 2019) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) in cooperation with Corendon organized a press trip to Bonaire between May 8th and May 11th, 2019. 

A total of six (6) top travel journalists and social media influencers visited the island. The representatives were mesmerized with the services and products Bonaire had to offer. They explored Bonaire with a tour around the island visiting the points of interest and experienced different types of activities. All these were part of their trip to get to know the island, culture and our people. They were amazed by our cultural and traditional dance “Simadan” and our cultural song “Remailo”. 

The main purpose of the press trip is for the journalists and social media influencers write about their experiences and for Bonaire to receive exposure through articles, videos and images. Some of the articles were already published and the others are planned to be published around the end of the year. 

The journalists and social media influencers who visited Bonaire write for different media outlets including newspapers and Instagram. The following are links of the published blogs by the social media influencers: 

Tatyana Beloy, TV celebrity and travel blogger (+65.000 followers on Instagram) http://www.tatytravels.be/everybody-travels/bonaire?rq=bonaire

Afashiontaste, travel & lifestyle blogger (+100.000 followers on Instagram)

http://afashiontaste.com/alles-over-bonaire-hotspots-eten-snorkelen-verblijf-en-vliegen-met-corendon/ 

The following media outlets are still pending to publish their article around the end of the year:

– De Zondag, a Belgium newspaper with more than 1.5 million readers

– Het Nieuwsblad, with 1.2 million readers

– Gazat van Antwerpen, with 1.2 million readers

– Het belang van Limburg, with 1.2 million readers

TCB would like to thank the different tourism partners for their support during this press trip, such as; Delfins Beach Resort as the host accommodation, Mangazina di Rei for the experience and At Sea Restaurant for the farewell dinner.

 


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: