Wardakosta ta detené boto El Capo den Spaanse water / De Kustwacht houdt boot El Capo aan in Spaanse water

Wardakosta ta detené boto den Spaanse water

 

Djawebs último e Sentro di Reskate i Kordinashon di Wardakosta a detektá un kontakto sospechoso riba radar. RCC a dirigí un patruya di Metal Shark di Wardakosta na e lokalidat pa por hasi un investigashon riba e boto. 

 

Durante di kòntròl riba e boto ku e nòmber, El Capo e patruya e enkontrá algun pakete di kual ta sospecha ku e kontenido ta droga. Na bordo di e boto tabatin dos hende hòmber ku a nabega ku e boto for di sùit bini Spaanse water. E dos personanan i e paketenan a ser entregá na KPC pa hasi mas investigashon.

 

 

De Kustwacht houdt boot aan in Spaanse water

 

Het Rescue and Coordination Center van de Kustwacht heeft afgelopen donderdagavond na het detecteren van een verdacht vaartuig op de radar, een Metal Shark van het steunpunt Curaçao naar Spaanse water gedirigeerd. Het verdachte vaartuig voer vanaf het zuiden richting Spaanse water.

 

Tijdens de controle door de kustwachters op de boot genaamd, El Capo werd aan boord pakketten met vermoedelijk verdovende middelen gevonden. De twee verdachte mannen en de aangetroffen pakketten zijn aan het KPC overgedragen voor verder onderzoek.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: