Inspekshon di Impuesto a habri ofisina na WTC pa atende deklarashon di entrada pa mayor ku yu ku ta studia ku beka di DUO

Willemstad – Inspekshon di Impuesto a habri un ofisina na WTC pa atende deklarashon di entrada pa mayornan ku tin yu ku ta studia ku beka di DUO. Mayornan mester presentá ku kopia di e ’aangiftebiljet’ 2017 òf 2018 ku a entregá online. Personanan ku bin entregá un deklarashon de entrada di tersera persona, mester presentá ku un apoderashon.  Komo e sistema di kòmpüter no ta asesibel ahinda, lo yena e formularionan por lo pronto na man.

E ofisina kaminda ta atende deklarashon di entrada pa mayor ku yu ku ta studia ku beka di DUO ta keda  den e filial bieu di MCB na WTC na Piscadera. Oranan di ofisina ta di 08.00 te ku 11.30’or i di 14.00 pa 15.30’or.   

 

Pa entregá dokumento manera verzoekschrift òf bezwaarschrift klientenan por akudí na e ofisina temporal di Inspekshon di Impuesto na Centrale Debiteurenadministratie  den edifisio di Pietermaai Parking Mall Unit 16A i 16B na Pietermaai. Pa informashon por yama number 432-8400.  

 

Mientras ku e sistema di kòmpüter no ta asesibel e servisio di Inspekshon di Impuesto ta keda lamentablemente limitá na  e deklarashon di DUO so.

 

*************

Persbericht

 

Inspectie der Belastingen opent kantoor in WTC om aangiftes van inkomsten van ouders van studenten met een studiebeurs van DUO te behandelen

 

Willemstad- De Inspectie Der Belastingen opent een kantoor in WTC om aangiftes van inkomsten van ouders van studenten met een studiebeurs van DUO te behandelen. Ouders moeten aan de inspectie overleggen een kopie van het aangiftebiljet 2017 of  2018, die ze online hebben ingevuld. Diegene die een aangiftebiljet komt indienen namens een derde, dient een machtigingsbrief te overleggen. Aangezien het computersysteem nog niet werkt, zullen de formulieren handmatig worden ingevuld. 

Het kantoor is in het oude filiaal van MCB bij Piscadera. De openingstijden zijn 8 t/m 11.30 en 14.00 t/m 15.30.

Voor het inleveren van verzoekschriften of bezwaarschriften kunt u zich wenden bij het tijdelijke kantoor van Inspectie bij Centrale Debiteurenadministratie in Pietermaai Parking Mall Unit 16A en 16B in Pietermaai. Voor meer informatie kunt u tel. 432-8400 bellen.  

Zolang het computernetwerk niet toegangkelijk is, blijft de dienstverlening voorlopig beperkt tot het afhandelen van verklaringen voor DUO. 

Inspekshon di Impuesto a habri ofisina na WTC pa atende deklarashon di entrada pa mayor ku yu ku ta studia ku beka di DUO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: