Notifikashon di polis di djaluna 9 di sèptèmber te ku djárason 11 di sèptèmber 2019/Politieberichten van maandag 9 september tot en met woensdag 11 september 2019

Notifikashon di polis di djaluna 9 di sèptèmber te ku djárason 11 di sèptèmber 2019

Riba djamars 10 di sèptèmber, pa mas o ménos 5.30 or di atardi a tene un kontrol plania na altura di e rotònde di Sùrnan di Roosendaal. A repartí e kontrol den tres parti: Kaya L.D. Gerharts, Kaya Korona/Kaya Nikiboko Noord en Kaya Nikiboko Sùit. E kontrol tabata riba sakamentu di ‘richtingwijzer’ promé ku lora. Durante di e kontrol a duna 78 but.

 

Riba e mesun dia a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Berlin. Entre djasabra 24 di ougùstùs, pa mas o ménos 6 or di atardi i djaluna 8 di sèptèmber pa mas o ménos 4 or di atardi, deskonosínan a bai ku dos televishon.

 

Riba djamars 10 di sèptèmber a drenta keho tambe di kiebro den un akomodashon turístiko situá na Sabadeco. Deskonosínan a bai ku entre pasport i un seif ku sten aden.

 

Politieberichten van maandag 9 september tot en met woensdag 11 september 2019

Op dinsdag 10 september werd omstreeks 17.30 uur een geplande verkeerscontrole gehouden ter hoogte van de rotonde Surnan di Rosendaal. De verkeerscontrole werd in drie groepen verdeeld: Kaya L.D. Gerharts, Kaya Korona/Kaya Nikiboko Noord en Kaya Nikiboko Zuid. De controle was gericht op het geven van een teken met de richtingaanwijzer alvorens af te slaan. Gedurende deze controle zijn er in totaal van 78 bekeuringen uitgegeven.

 

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Berlin. Tussen zaterdag 24 augustus omstreeks 18.00 uur en maandag 8 september omstreeks 16.00 uur hebben onbekenden meerdere televisies weggenomen uit de woning. 

 

Op dinsdag 10 september werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie in Sabadeco. Onbekenden hebben onder andere paspoorten en een kluis met geld weggenomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: