Wasserij Korsow op het Industriepark Brievengat voor de derde keer dit jaar het doelwit van een inbraak. 

Willemstad , 18 september 2019
In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 september was Wasserij Korsow op het Industriepark Brievengat voor de derde keer dit jaar het doelwit van een inbraak.
De buit bestond deze keer met name uit geld, waardevolle eigendommen van werknemers,  laptops, telefoons en telefoonkaarten. Verder wordt er iedere keer aanzienlijke schade aan het pand toegebracht.
Bij de inbraken zijn meerdere personen betrokken en gezien de werkwijze moeten de inbrekers geweten moeten hebben waar men moest wezen.
Wasserij Korsow wil graag weten wie er achter deze inbraken zitten en waar zich de gestolen goederen zich bevinden. Ook andere informatie die betrekking heeft op deze inbraken wil Wasserij Korsow graag geïnformeerd worden.
Beloning
Voor het bedrijf Wasserij Korsow is het een raadsel waarom het bedrijf al drie keer dit jaar doelwit is geweest. Het leidt tot aanzienlijke bedrijfsschade, overlast en onrust bij het personeel. Daarom looft het bedrijf een beloning van ANG 10.000 uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de inbrekers en het terug krijgen van de gestolen goederen.
Informatie
Voor de persoon die de informatie heeft welke leid tot de aanhouding van de daders en het terug bezorgen van de gestolen wordt een beloning van ANG 10.000 uitgeloofd.
U kunt er van verzekerd zijn dat uw informatie 100 % vertrouwelijk behandeld zal worden.
U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer  7370468 van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 16.30 uur.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: