Tweede editie ‘World Cleanup Day Curaçao’ zaterdag 21 september

Tweede editie ‘World Cleanup Day Curaçao’ zaterdag 21 september

WILLEMSTAD – Aanstaande zaterdag 21 september doet Curaçao wederom mee met de wereldwijde actie World Cleanup Day. Het doel is om op die dag wereldwijd zoveel mogelijk afval op te ruimen en aandacht te vragen voor het vervuilingsprobleem, lokaal en internationaal. 

Inmiddels hebben meer dan 3.300 mensen op Curaçao zich aangemeld om onderdeel te zijn van de grootste schoonmaakactie van het eiland en zullen zij die ochtend de handen uit de mouwen steken om 109 wijken en 9 duiklocaties schoner en mooier te maken. 

De grootste partners die de schoonmaakactie mogelijk maken zijn ook dit jaar het ministerie van SOAW en haar minister Dhr. Hensley Koeiman en het ministerie van Gezondheid Milieu en Natuur en haar minister Mevr. Suzanne Camelia-Römer. De organisatie, World Cleanup Day Curaçao, is eveneens dankbaar voor de nauwe samenwerking met Selikor N.V. en haar directeur Dhr. Kook. 

De organisatie maakt zich sterk tegen illegaal gedumpd en zwerfafval en roept iedereen op om bewuster om te gaan met de natuur en het eiland. Meer informatie op de website http://www.worldcleanupdaycuracao.org

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: