Onregelmatigheden bij onderzoek griffiegelden

Onregelmatigheden bij onderzoek griffiegelden

 

Willemstad – Tijdens het jaarlijkse onderzoek naar de ontvangsten en afstortingen van griffiegelden heeft het bestuur van het Hof onregelmatigheden geconstateerd. Griffierechten zijn de kosten die de rechtszoekende moet betalen aan het Gerecht bij de start van een procedure. Er is naar aanleiding van de geconstateerde onregelmatigheden een onderzoek begonnen. Een medewerker van het Hof is in het kader hiervan vrijgesteld van dienst. Er zijn nog geen details zoals bedragen bekend. Het onderzoek is nog in gang en met het oog hierop zal het Hof verder geen mededelingen doen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: