Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot dinsdagmiddag 12:00 uur, 26 november 2019

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot dinsdagmiddag 12:00 uur, 26 november 2019.

Opgesteld op: maandag 25 november 2019, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Vanimiddag en avond licht tot half  bewolkt met nog af en toe een bui. Vanavond en nacht overwegend licht bewolkt en vrijwel droog. Dinsdagochtend bestaat wederom kans op hier en daar een bui. Later in de ochtend blijft het wederom droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 32 ̊C en de minimumtemperatuur zal 26 ̊C zijn.
Zonsopgang is om 06:37 uur en zonsondergang om 18:07 uur.

Wind: Uit oostelijke richting en matig; windkracht 3 tot 4 (11 tot 30 km/uur, 7 tot 16 knopen). Dinsdag namiddag, iets harder.

Weeroverzicht: In de komende 24 uur wordt af en toe een toename van de vochtigheid in onze directe omgeving verwacht. Dit heeft als gevolg af en toe iets meer overtrekkende wolkenvelden, waaruit zeer plaatselijke buien kunnen vallen. De luchtdrukgradient in het zuidoostelijk Caribisch gebied neemt gedurende de eerste helft van de week geleidelijk aan toe. Met als gevolg iets hardere oostelijke winden. Lichte deining vanuit het noorden zal in de loop van vandaag en morgen voornamelijk aan onze noord en oost kusten voor iets hogere golven zorgen.

Zee condities: Vrij rustig met golfhoogtes tussen  1 en 1.5 meter (3 tot 5 voet). De hoogste golven zullen in plaatselijke lichte deining vanuit het noorden voorkomen.

Significante tropische weersystemen: Tropische Storm Sebastien werd hedenochtend getransformeert in een “na tropische storm” en zal niet meer in dit bericht vermeld worden.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot woensdagmiddag: Half bewolkt met in de ochtend kans op enige buienactiviteit.

Meteoroloog: Statia

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: