Partisipá outomátikamente ora ku bo spar òf troka puntonan di Fun Miles The Fun Countdown: gana 200.020 Fun Miles i hopi premio mas! / Wie Fun Miles spaart of verzilvert doet vanzelf mee voor de prijzen The Fun Countdown: kans op 200.020 Fun Miles en meer

Partisipá outomátikamente ora ku bo spar òf troka puntonan di Fun Miles 

The Fun Countdown: gana 200.020 Fun Miles i hopi premio mas!

 

WILLEMSTAD – Nos ta kontando e dianan ku falta pa aña kaba; esaki lo nifiká tambe komienso di un dékada nobo. Pa selebrá esaki Fun Miles ta trit su miembronan riba un kampaña spektakular. Tur hende ku spar òf troka nan puntonan di Fun Miles for di awor te ku dia 31 di desèmber 2019 lo partisipá outomátikamente na un sorteo semanal  di 20.020 Fun Miles, i lo tin chèns tambe di gana e premio grandi di 200.020 Fun Miles! Esaki ta hasi luna di desèmber èkstra atraktivo pa sali kas ku bo karchi di Fun Miles i pa shòp serka e partnernan di Fun Miles.

 

Partisipashon nunka ántes tabata asina fásil

Gana e premio grandi di Fun Miles ta mas fásil ku nunka. E úniko kos ku miembronan lo mester hasi ta spar i troka nan puntonan durante e periodo di kampaña, sobrá ta bai di mes danki na un sorteo digital. Lo anunsiá e ganadónan semanal di 20.020 Fun Miles tur siman, i e ganadó di e premio grandi lo keda anunsiá dia 3 di yanüari 2020. 

 

200.020 Fun Miles: un premio super festivo!

E ganadó di 200.020 Fun Miles por hasi hopi kos fun danki na e tantísimo partnernan di Fun Miles: por bai un fakansi, hasi un remodelashon na kas, yena gasolin pa un par di luna grátis, shòp i hopi mas. No tin limite ku Fun Miles! 

 

Tokante Fun Miles

Miembronan di Fun Miles ta disfrutá kontinuamente di promoshon, kampañanan atraktivo i eventonan spektakular. No pèrdè e ‘fun’ sigui nos riba social media òf download e App grátis di Fun Miles.

 

Mas informashon tokante Fun Miles?

Tuma kontakto ku servisio na kliente na number 465 3300 òf bishitá funmiles.net òf facebook.com/funmiles.

 


Wie Fun Miles spaart of verzilvert doet vanzelf mee voor de prijzen

The Fun Countdown: kans op 200.020 Fun Miles en meer

 

WILLEMSTAD – Het jaar 2020 staat voor de deur, en daarmee een compleet nieuw decennium. Om dit heugelijke feit te vieren trakteert Fun Miles zijn kaarthouders op een spectaculaire winactie: iedereen die tussen nu en 31 december 2019 Fun Miles spaart of verzilvert, doet automatisch mee aan een wekelijkse trekking van 20.020 Fun Miles, en aan de trekking van de hoofdprijs van maar liefst 200.020 Fun Miles. Dit maakt het in de shoppingmaand december extra aantrekkelijk om de Fun Miles-pas op zak te hebben, en om aankopen te doen bij de Fun Partners.

 

Meedoen was nog nooit zo makkelijk

Kans maken op een grote Fun Miles-prijs is nu eenvoudiger dan ooit. Men hoeft alleen Fun Miles te sparen of verzilveren in de actieperiode, en de rest gaat vanzelf dankzij een digitale trekking. De winnaars van de weekprijzen van 20.020 Fun Miles worden elke week bekend gemaakt, en de winnaar van de kolossale hoofdprijs op 3 januari 2020.

 

200.020 Fun Miles: een superfeestelijke prijs!

De winnaar van 200.020 Fun Miles kan dankzij de vele Fun Partners ontzettend veel leuke dingen doen: een droomvakantie, een verbouwing, lange tijd gratis tanken, luxe shoppen; de mogelijkheden zijn eindeloos met Fun Miles.

 

Over Fun Miles

Fun Miles-kaarthouders genieten continu van speciale aanbiedingen, leuke acties en evenementen. Wie niets wil missen wordt aangeraden om Fun Miles te volgen op social media, funmiles.net te bezoeken of de mobile app te downloaden.

 

Meer informatie over Fun Miles?

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice op tel. 465 3300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: