Sprite su kampaña di promoshon a klousurá den forma festivo ku entrega di seis mountainbikes

Sprite su kampaña di promoshon a klousurá den forma festivo ku entrega di seis mountainbikes

 

WILLEMSTAD – Curaçao Beverage Bottling Company (CBBC) a organisá den e periodo tras di lomba un promoshon den tur supermerkado grandi den kua konsumidónan por a gana un mountainbike di e marka “Specialized” ku un balor di ANG.1.000. Kumprando dos bòter di Sprite di 20 oz, 1 liter òf di 2 liter di fabrikashon lokal e kliente por a partisipá den e kampaña. Konsumidónan por rekonosé e bòter di fabrikashon lokal na su dòpi koló di oro.

 

Ganadonan

Riba djaluna mainta, 23 di decèmber, e rifa a tuma lugá pareu na Kòrsou i Boneiru. E felis ganadónan por a reklamá nan premio riba e mesun día na fábrika di Coca-Cola na Kòrsou i na e distribuidó na Boneiru.

 

Riba e potrèt por mira e momentu ku e felis ganadónan a risibí e baiskel, un collector’s items. Na Kòrsou e ganadónan tabata Albert van Bochove; Bruk Bekele; Jaely El Hage; Marcelin J. Jonas en Natalis Maria. Na Boneiru e representante di Coca-Cola na Best Brands Bonaire, Meriam van Kampen-Scholtes, a hasi entrega di premio na e ñetunan di A.D.Tomas. 


Winactie van Sprite feestelijk afgesloten met de uitreiking van zes mountainbikes

 

WILLEMSTAD – De Curaçao Beverage Bottling Company (CBBC) organiseerde de afgelopen periode in alle grote supermarkten een promotie van de frisdrank Sprite. Deze actie, die gepaard ging met diverse tastings, konden consumenten een mountainbike winnen van het merk Specialized ter waarde van ANG. 1.000. Deelnemers aan deze winactie maakten kans op één van deze zes fietsen bij aankoop van twee lokaal geproduceerde flessen van Sprite. De lokaal geproduceerde flessen van 20oz, 1 liter en 2 liter zijn herkenbaar aan de gouden dop. 

 

Winnaars

Op maandagochtend 23 december vond de loterij gelijktijdig op Curaçao en Bonaire plaats, waarbij de gelukkige winnaars direct dezelfde dag de prijs konden ophalen bij de frisdrankfabriek op Curaçao en de distributeur op Bonaire.

 

Op de foto’s het moment dat de winnaars de mountainbikes, een ware ‘collector’s item’, in ontvangst namen. 

 

Op Curaçao waren de winnaars: Albert van Bochove; Bruk Bekele; Jaely El Hage; Marcelin J. Jonas en Natalis Maria. En op Bonaire ontvingen de kleinkinderen van A.D.Tomas de prijs uit handen van Meriam van Kampen-Scholtes, de vertegenwoordiger van Coca-Cola bij Best Brands Bonaire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: