E tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kuminsa bon den e kompetensha pa e puestonan 9 te 14 den e torneo di  World Junior Tennis Competition (WJTC) na Santo Domingo

Het U14 meisjes team van Curacao is de strijd om de 9e tot en met 14e plaats in het kwalificatie toernooi van de World Junior Tennis Competition (WJTC) in Santo  begonnen. Suriname werd met 3-0 verslagen. In de eertse match versloeg Gianna Martis de Surinaamse speelster Guilliane Koelemaij met 6-0 6-2, waarna  Sara Loaiza met 6-1 6-1 van Sarah Lumsden won. In het dubbel waren Loaiza en Martis met 6-2 6-0 te sterk voor Koelemaij en van der Zwart.
Curacao speelt nu hun volgende wedstrijd tegen Antigua and Barbuda.
———————————————————————————————————-
———————————————————————————————————–
 
E tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 a kuminsa bon den e kompetensha pa e puestonan 9 te 14 den e torneo di  World Junior Tennis Competition (WJTC) na Santo Domingo, nan a gana ku score di 3-0 di Surinam. Den e prome match Gianna Martis a gana di Guilliane Koelemaij ku un score di 6-0 6-2, i despues Sara Loaiza a gana ku score di 6-1 6-1 di e hungado Sarah Lumsden won. Den e wega dòbel Loaiza i Martis tabata muchu fuerte pa e hngadonan di Surinam i gana ku score di 6-2 6-0 di Koelemaij en van der Zwart.
Kòrsou awor ta hunga kontra di  Antigua and Barbuda.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: