Jump up Stichting Birgen di Rosario

Na het grandioos succes van vorig jaar, organiseert Stichting Birgen di Rosario op vrijdag 14 februari om 10 uur ’s morgens voor de tweede keer een jump-up voor de ouderen van Huize Welgelegen, Nos Lanterno, Pasadia Mi Amparo en Richardushuis.

Het thema van dit jaar is: de fantasie van de onderwaterwereld (Fantasia den fondo di laman). Materiaal vanuit de natuur en recycled materiaal zijn gebruikt voor de kleding van de ouderen. De jump-up gaat van start op de parkeerplaats van Huize Welgelegen (Habaai) en de route van de jump-up is: Weg naar Welgelegen richting Panaderia Isa en weer terug. Stichting Birgen di Rosario nodigt de gehele gemeenschap uit om de jump-up bij te wonen en de ouderen aan te moedigen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: