Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 13 februari 2020.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 13 februari 2020.

Opgesteld op: woensdag 12 februari 2020, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer:
 Wisselend bewolkt met toenemend kans op plaastelijke buien.

De verwachte maximumtemperatuur zal 30 ̊C en de minimumtemperatuur zal 25 ̊C zijn.
Zonsopgang is om 06:58 uur en zonsondergang om 18:42 uur.

Wind: Oostelijk en matig tot vrij krachtig; windkracht 4 tot 5 (20 tot 39 km/uur, 11 tot 21 knopen). Nu en dan krachtig tot mogelijk hard in uitschieters; windkracht 6 (40 tot 50 km/uur, 22 tot 27 knopen).

Weeroverzicht: Gedurende de komende uren zullen de weersomstandigheden gunsting blijven voor de ontwikkeling van meer bewolking boven onze regio. De verwachte bewolking zal de komende dagen voor perioden met buienactiviteit zorgen. Ook zal door aanwezigheid van fijne zand deeltjes uit de Sahara het zicht aanhoudend minder zijn.

Zee condities: Vrij rustig tot plaatselijk vrij ruw met golfhoogtes tussen 1 en 2 meter (3 tot 7 voet). De hoogste golven zullen ten noorden en oosten van het eiland voorkomen. Opvarenden van kleine boten dient rekening te houden met plaatselijk vrij ruwe zeegang.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot vrijdagmiddag: Tijdelijk zwaar bewolkt met kans op een regenbui.

Meteoroloog: Correa

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: