Notisia di polis di djárason 12 di febrüari te ku djabièrnè 14 di febrüari 2020/Politieberichten van woensdag 12 februari tot en met vrijdag 14 februari 2020

Notisia di polis di djárason 12 di febrüari te ku djabièrnè 14 di febrüari 2020/Politieberichten van woensdag 12 februari tot en met vrijdag 14 februari 2020

 

Politieberichten van woensdag 12 februari tot en met vrijdag 14 februari 2020

Omstreeks 13.30 uur op donderdag 12 februari werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Kokolishi. Tussen 10.00 en 13.00 uur hebben onbekenden een televisie, een Xbox en een aantal nieuwe plafondlampen weggenomen.

 

In de vroege avonduren van woensdag 12 februari werd een man met initialen M.S.W. van 19 jaar aangehouden wegens belediging van een ambtenaar in functie toen hij werd gestopt ter controle. De auto van de verdacht werd naar het politiebureau gebracht ter bewaring.

 

Later op de avond van woensdag 12 februari werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Jupiter. Onbekenden hebben tussen 18.00 uur en 20.00 uur onder andere blauw/zwarte rugtas van het merk Eastpak, een schoudertasje met inhoud, twee mobiele telefoons van het merk Samsung, model Galaxy S9 en een duikershorloge van het merk Aqualung meegenomen.

 

Tussen 14.00 en 15.40 uur van donderdag 13 februari, hebben onbekenden een rugtas met inhoud weggenomen vanuit een auto die geparkeerd stond bij de duikplek Wayaka, in Washington Park. De auto was op slot.

 

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal van een geit. Dit vond plaats bij een knoek aan de Kaminda di Lac. 

 

Op woensdag 12 en donderdag 13 februari werden verkeerscontrole gehouden op de Kaya Korona. Op woensdag 12 februari werden een totaal van 18 voertuigen gecontroleerd, waarbij 1 proces verbaal werd uitgeschreven voor het rijden zonder geldige rijbewijs. Op donderdag 13 februari werden in totaal 96 auto’s gecontroleerd, waarvan er 12 bestuurders een proces verbaal kregen voor het rijden zonder geldige rijbewijs en geldige verzekering. 

Deze controles werden gehouden door de aspiranten in opleiding.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: