Eksitoso Jump up di nos grandinan di Stichting Birgen di Rosario pa e aña aki, ya ta di dos aña ku ta organisa e Jump up aki.

Eksitoso Jump up di nos grandinan di Stichting Birgen di Rosario pa e aña aki, ya ta di dos aña ku ta organisa e Jump up aki.

 

Succesvolle jump up die Stichting Birgen di Rosario dit jaar voor de tweede keer heeft georganiseerd voor de ouderen van Huize Welgelegen (Habaai), Nos Lanterno, Pasadia Mi Amparo en Richardushuis. Zowel fysiek sterke als ouderen in een rolstoel konden volop genieten van de jump up. Bussen, wagens en een trolley trein waren onder andere beschikbaar om de ouderen tijdens de jump up te transporteren. Stichting Birgen di Rosario kreeg ondersteuning van Rode Kruis, Bos di Hubentut en Brigada di Seguridat i Formashon tijdens dit evenement.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: