Extravaganza Trade & Expo Event 2020

Extravaganza Trade & Expo Event 2020

 

In de Jaren 2011 werd Extravaganza Shopping Day georganiseert door Mv Sebelon en nog een paar ondernemers, dit hebben ze samen voor 9 keer gedaan in 4 jaren. 9 december 2014 was de laatste evenement georganiseerd. Maar nu komen we weer na 6 jaren, dit inverband met de huidige economie. Toe der tijd was dit een enorm success voor de deelnamers maar Mv Sebelon kon niet verder omdat zij 2 eigen bedrijven beheerst n.l. JED Administratie kantor en JEDA Building maar nu wordt het voor de 10e keer georganiseerd op 01 maart 2020. Deze evenement wordt special gehouden met het oog voor het werven van nieuwe klanten en ook het bekendmaken van je bedrijf product en diensten. 


Op dit moment hebben wij een economie die niet gezond is en daarom is zo’n evenement heel belangrijk. Dit evenement is niet te vergelijken met een markt waar 5 mensen het zelfde verkopen maar dit geef je de kans om unique te zijn, dus 1 van elk bedrijf zal aanwezig zijn. Je kans is dan groter om je bedrijf produkten en diensten te verkopen aan nieuwe klanten.

Wij hanteren wie zich zelf eerst inschrijft en betaald zal mee doen. Een tweede kan voor de volgende evenement aanmelden.

 

Evenement wordt gehouden bij Sun Scape Resort op 01 maart 2020 van 1 uur pm tot en met 7 uur pm in de conferenceroom op de parkeerplaats naast de hotel.

Vanaf 1 uur pm is iedereen van harte welkom in de conference room bij Sun Scape Resort te Dr Martin King Blvd.

Voor meer informative hoe aan de event kan meedoen? Bellen met nummer +59995215775 of mailen naar extravaganza.shopping.cur@gmail.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: