Notisia di polis di djabièrnè 10 di aprel te ku djárason 15 di aprel 2020 / Politieberichten van vrijdag 10 april tot en met woesndag 15 april 2020

Notisia di polis di djabièrnè 10 di aprel te ku djárason 15 di aprel 2020

Riba djabièrnè 10 di aprel a detené un hòmber di inisial S.L.J. di 23 aña en konekshon ku e no a duna oido na òrdu di polis pa para, pa forma un peliger riba kaminda tantu pa su mes komo pa otronan, pa resistí kontra detenshon i pa violashon di e Lei di Opio BES. A konfiská e skuter ku e sospechoso tabata kore ariba i tambe un saku ku den dje un kantidat di yerba paresido na mariwana.

Riba djadumingu 12 di aprel a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Hobo. Entre djasabra 11 di aprel i djadumingu 12 di aprel, deskonosínan a bai ku vários joya.

 

Riba djamars 14 di aprel, alrededor di 4 or di mardugá, a detené un hòmber di inisial C.F.P di 63 aña di edat ora gar’e ta purba kibra drenta den un establesimentu situá na Kaya L.D. Gerharts.

 

Den oranan di mainta di djamars 14 di aprel a drenta keho di destrukshon i ladronisia. Deskonosínan a forsa i destruí tanki di gasolin  di dos bus di e akohida pa hende di edat situá na Rincon, i a bai mitar tanki di diesel. E ladronisia a tuma lugá entre djaweps 9 di aprel i djamars 14 di aprel. 

 

Den oranan trempan di anochi di djamars 14 di aprel, a detené un hòmber di inisial V.N.A.P. di 24 aña di edat durante di un kòntròl na un establesimentu di horeka situá na Kaya Avelino J. Cecilia. A detené en konekshon ku violashon di e Lei di Opio BES. A topa ku un kantidat di saku ku probablemente mariwana i hash komo kontenido den un tas di barika di e sospechoso. A konfiská esakinan.

 

Politieberichten van vrijdag 10 april tot en met woesndag 15 april 2020

Op vrijdag 10 april werd een man met initialen S.L.J. van 23 jaar aangehouden. De man vormde een gevaar voor zichzelf en anderen op de weg. De bestuurder van de scooter negeerde het stopteken van de politie en verzette hij zich vervolgens tegen de aanhouding. Hij is tevens aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet BES. Zowel de scooter waarop de verdacht reed alsook een zakje met een op marihuana lijkend kruid werd in beslag genomen. 

Op zondag 12 april werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Hobo. Tussen zaterdag 11 april en zondag 12 april, hebben onbekenden diverse sieraden weggenomen.

Op dinsdag 14 april werd omstreeks 04.00 uur een man met initialen C.F.P. van 63 jaar op heterdaad betrapt toen hij probeerde in uitgaansgelegenheid/eetgelegenheid aan de Kaya L.D. Gerharts in te breken. De man is aangehouden voor diefstal en vernieling 

In de ochtenduren van dinsdag 14 april werd aangifte gedaan van vernieling en diefstal. Onbekenden hebben de benzinetanks van twee bussen van de ouderenopvang in Rincon geforceerd en hebben een halve tank diesel weggenomen. De diefstal heeft tussen donderdag 9 april, en dinsdag 14 april plaatsgevonden.

In de vroege avonduren van dinsdag 14 april werd tijdens een controle bij een horecagelegenheid aan de Kaya Avelino J. Cecilia, een man met initialen V.N.A.P. van 24 jaar, aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet BES. In het buideltasje van de verdachte werd een hoeveelheid zakjes aangetroffen met vermoedelijk marihuana en hash. 

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: