KAPITAN TENIENTE PAUL BIJLEVELD I TENIENTE DIRK TURNHOUT DI BISHITA SERKA GEZAGHEBBER EDISON RIJNA / KAPITEIN-LUITENANT TER ZEE PAUL BIJLEVELD EN LUITENANT DIRK TURNHOUT OP BEZOEK BIJ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

KAPITAN TENIENTE PAUL BIJLEVELD I TENIENTE DIRK TURNHOUT DI BISHITA SERKA GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

Kralendijk Kapitan teniente Paul Bijleveld i teniente Dirk Turnhout  di e fregata  Zr.Ms. Zeeland a bishitá gezaghebber Edison Rijna. E bishita a tuma lugá djaluna ku ta tras di lomba,  hefe de kuerpo polisial esta Jossy Rosales tambe tabata presente. Durante e bishita gezaghebber a regalá Bijleveld i Turnhout un klòmp i un boton di manshèt komo muestra di apresio.  Por mira riba potrèt e momento ku gezaghebber ta entregá un regalo na Bijleveld. Riba e otro potrèt por mira di robes pa drechi hefe di kuerpo polisial Rosales, gezaghebber Rijna i kapitan teniente Bijleveld. Potrèt OLB.  

 

KAPITEIN-LUITENANT TER ZEE PAUL BIJLEVELD EN LUITENANT DIRK TURNHOUT OP BEZOEK BIJ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

Kralendijk – Kapitein-luitenant ter zee Paul Bijleveld en luitenant ter zee Dirk Turnhout van het fregat Zr. Ms. Zeeland hebben een bezoek gebracht aan gezaghebber Edison Rijna. Het bezoek heeft afgelopen maandag plaats gevonden, korpschef Jossy Rosales was ook aanwezig. Tijdens het bezoek heeft gezaghebber Rijna aan Bijleveld en Turnhout als blijk van waardering een klomp en een manchetknoop cadeau gedaan. Op de foto is te zien hoe de gezaghebber een aandenken aan Bijleveld overhandigt. Op de andere foto zijn v.l.n.r  korpschef Rosales, gezaghebber Rijna en kapitein-luitenant ter zee Bijleveld te zien. FOTO : OLB

[instagram-feed]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: