Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. 900.000 euro en zeven aanhoudingen!

 

Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

900.000 euro en zeven aanhoudingen!

Op zaterdag 6 juni werd een gecombineerde politieactie uitgevoerd. Daarbij werd een bedrijfsruimte binnengevallen in Rotterdam. Bij deze inval werden zeven personen aangehouden in verband met witwassen. Het resultaat: Ruim 900.000 euro aan contant geld in een verborgen ruimte van de auto van een van de verdachten. De bedrijfsruimte werd vermoedelijk gebruikt als opslaglocatie. Zo werden er drie geldtelmachines gevonden tussen de plafondplaten.

De verdachten zijn zeven mannen tussen de 30 en 51 jaar oud. Twee verdachten zijn onlangs door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat zij 14 dagen langer vast blijven zitten. De andere verdachten zijn inmiddels heengezonden, maar blijven wel verdachten in het onderzoek.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: