KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUINTERNASHONALNOTISIANOTISIA POLISIAL

Getuigen gezocht na autobrand Akkerwinde!

Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

Getuigen gezocht na autobrand Akkerwinde!

Op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel vloog vrijdag 5 juni even na 22.15 uur een auto in de brand. Het vermoeden bestaat dat deze autobrand iets te maken heeft met de dodelijke schietpartij op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam waarbij de 58-jarige Cevat om het leven kwam. De politie doet dan ook een oproep aan getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien op of rond 5 juni.

Vanmiddag vanaf rond 14.30 uur staat de wijkagentenbus in de straat. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen, er zijn verschillende agenten aanwezig die je graag te woord staan. Gelijk al info delen? Dat kan op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: