Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management in augustus 2020

Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management in augustus 2020

 

De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management. 

De opleiding werkt nauw samen met professionals uit de hospitality & tourism industry, zowel in de Professional Advisory Board als ondersteunend in vakken en praktijk. Zij onderschrijven de noodzaak van een dergelijke opleiding. Toerisme blijft één van de belangrijkste pilaren voor de economie van Curaçao, waar jaren in geïnvesteerd en aan gewerkt is. 

In de opleiding zal rekening worden gehouden met de huidige regelgeving en maatregelen in het kader van COVID-19. Voor het onderwijs zal ‘blended learning’ worden toegepast. Dat wil zeggen dat er naast reguliere colleges en examinering ter plaatse ook gebruik zal worden gemaakt van online leermethodes. 

Maandag 22 juni om 18:00 uur zal er een virtual online information session zijn. Aanmeldingen kunnen via: p.rusch@uoc.cw, of kijk voor meer informatie op de Facebook pagina Faculty of Social Sciences and Economics University of Curacao en de website https://uoc.cw.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: