Palabranan di Condolencia di Gobierno di Aruba

 

Gobierno di Aruba:

 

CONDOLENCIA:ย 

 

Diadomingo 19 di juli 2020 tabata un dia scur. Un helicopter di Marina Real a crash den lama cerca di Aruba cu 4 persona a bordo. Dos miembro di marina real a wordo rescata, pero e piloto y co-piloto a fayece. Den nomber di Gobierno di Aruba nos ta manda palabranan di mas sincero condolencia na famianan di e fayecidonan y na henter e cuerpo di Marina Real y cu nan por descansa na paz.

 

Zondag 19 juli 2020 was een zwarte dag. Een helicopter van de Koninklijke Marine is verongelukt op zee in de buurt van Aruba, met 4 inzittenden. Twee leden van de marine hebben het overleefd, echter de twee andere leden van de marine hebben het niet overleefd. Namens de Regering van Aruba wensen wij de familieleden van de overledenen, en de leden van de Koninklijke Marine veel sterkte toe. Mogen zij in vrede rusten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: