Notisia di polis di djaluna 3 di ougùstùs te ku djárason 5 di ougùstùs 2020/Politieberichten van maandag 3 augustus tot en met woensdag 5 augustus 2020

 

Notisia di polis di djaluna 3 di ougùstùs te ku djárason 5 di ougùstùs 2020
Den oranan di anochi di djaluna 3 di ougùstùs, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Bulevar E.E.G. un di e okupantenan tabata keha di doló na su pia i ambulans a hib’e hospital pa kontrol médiko. Ámbos outo tabatin basta daño material. 

Riba djamars 4 di ougùstùs a drenta keho di ladronisia di 200 meter di waya di kura for di un kunuku situá na Tra’i Montaña. Probablemente deskonosínan a bai ku e waya entre 9 or di mainta i 1 or di mèrdia riba djasabra promé di ougùstùs. E waya tabata di span rondó di un pida tereno. Ta investigando e kaso.
Riba e mesun dia a detené un hòmber di inisial J.L.M.M. di 46 aña di edat komo ku e no a tene su mes na e kondishonnan di suspenshon.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.


Politieberichten van maandag 3 augustus tot en met woensdag 5 augustus 2020

Op maandag 3 augustus vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de E.E.G. Bulevar. Eén van de inzittenden was klaagde over pijn aan zijn been en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle. Beide auto’s hadden flinke blikschade. 

 

Op dinsdag 4 augustus werd aangifte gedaan van diefstal van 200 m geitengaas vanaf een knoek in Tra’i Montaña. Onbekenden hebben het gaas waarschijnlijk tussen 09.00 en 13.00 uur op zaterdag 1 augustus weggenomen. Het gaas was gespannen rondom een terrein. De zaak wordt onderzocht.

Op dezelfde dag werd een man met initialen J.L.M.M. van 46 jaar aangehouden wegens het niet voldoen aan de schorsingsvoorwaarden. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: