KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUINTERNASHONALNOTISIA

Voorzitter roept Tweede Kamer bijeen voor coronadebat

Voorzitter roept Tweede Kamer bijeen voor coronadebat

12 augustus 2020

Op verzoek van dertig Kamerleden roept Voorzitter Khadija Arib de Kamer bijeen op woensdag 12 augustus om 11.15 uur. PvdA-Kamerlid Lodewijk Asscher doet dan tijdens de regeling van werkzaamheden het voorstel om een plenair debat te houden over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wanneer er besloten wordt om op diezelfde dag een plenair debat te houden, vervalt het nu geplande algemeen overleg van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Openen vergadering

Om de vergadering te kunnen openen, moeten er ten minste 76 leden aanwezig zijn in het Kamergebouw (het zogeheten quorum). De Tweede Kamer zal voor aanvang van de regeling van werkzaamheden stilstaan bij de ramp in Libanon. Lees meer over vergaderingen van de Tweede Kamer tijdens een recesperiode.

Live volgen: regeling van werkzaamheden

Volg de herdenking van de ramp in Libanon met aansluitend de regeling van werkzaamheden vanaf 11.15 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct.

Algemeen overleg of plenair debat

Op woensdagmiddag 12 augustus staat vooralsnog een algemeen overleg gepland van de commissie VWS over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, komt hiervoor naar de Kamer. Bekijk hier het volledige overzicht van de bijbehorende stukken. Als er in de regeling van werkzaamheden besloten wordt tot een plenair debat, vervalt dit algemeen overleg.

Dinsdag 11 augustus informeren deskundigen Kamerleden tijdens een technische briefing over ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Live volgen: algemeen overleg

Volg het algemeen overleg vanaf 13.00 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading