SELEBRASHON DIA DI BONEIRU E AÑA AKI VIRTUAL A graba e parti protokolar I kultural adelantá / DIT JAAR VIERING BONAIREDAG VIRTUEEL Protocollair en cultureel gedeelte van tevoren opgenomen

 

SELEBRASHON DIA DI BONEIRU E AÑA AKI VIRTUAL

A graba e parti protokolar I kultural adelantá

 

Kralendijk – Gobièrnu di Boneiru ta selebrá Dia di Boneiru e aña aki na un manera diferente. Teniendo kuenta ku e reglanan di Covid-19 lo transmití e parti protokolar i kultural via pagina i kanal di gobièrnu riba retnan sosial i kanal di televishon Dutch Caribbean TV. E transmishon ta kuminsá 8.30 di mainta. Lo no ta bai tin públiko presente durante e selebrashon. Tantu e parti protokolar komo kultural ta grabá teniendo kuenta ku tur e reglanan vigente pa motibu di covid-19.

 

Mesora tras di e parti protokolar lo sigui e grabashon di e parti kultural virtual. Por wak esaki via e página di YouTube “Openbaar Lichaam Bonaire”. Tambe ta share e link pa por mira esaki via e páginanan di Facebook ‘Gobièrnu di Boneiru’ i ‘Openbaar Lichaam Bonaire’. Alabes por mira esaki via di e kanal di televishon Dutch Carribbean TV.

Gobièrnu di Boneiru ta pidi pa tur hende hisa nan bandera, dòrna nan kas ò negoshi asina duna un realse na e dia siguiendo e programashon virtual. 

E aña aki apesar di e sirkunstansianan, a prepará un bunita selebrashon.

Gobièrnu di Boneiru ta deseá tur hende un felis dia di Boneiru.

 

DIT JAAR VIERING BONAIREDAG VIRTUEEL

Protocollair en cultureel gedeelte van tevoren opgenomen

 

Kralendijk – Dit jaar viert het Bonairiaanse eilandbestuur Bonairedag op een andere wijze. Rekening houdend met de regels m.b.t. COVID-19 worden het protocollaire en het culturele gedeelte via de pagina’s en kanalen van de overheid uitgezonden via sociale media en de tv-zender Dutch Caribbean TV. De uitzending begint om 08.30 u. ‘s morgens. Er zal geen publiek aanwezig zijn bij de viering. Zowel het protocollaire als het culturele gedeelte zijn opgenomen, rekening houdend met alle geldende regels in verband met COVID-19. 

 

Direct na het protocollaire gedeelte volgen de opnames van het culturele gedeelte virtueel. Dit allemaal vindt plaats via de youtube pagina ‘Openbaar Lichaam Bonaire’. De link wordt ook gedeeld zodat de opnames via de facebook pagina’s van ‘Gobièrnu di Boneiru’ en ‘Openbaar Lichaam Bonaire gezien kan worden’. Het geheel kan ook via de tv-zender Dutch Caribbean TV bekeken worden.

 

Het Bonairiaanse eilandbestuur vraagt aan alle inwoners van Bonaire om de vlag te hijsen en hun huis of zaak te versieren, om zodoende op feestelijke wijze betekenis te geven aan deze dag, terwijl het programma virtueel gevolgd wordt. Ondanks de omstandigheden werd dit jaar een mooie viering voorbereid. Het Bonairiaanse eilandbestuur wenst iedereen een gelukkige Bonairedag toe.    

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: