Notisia di polis di djabièrnè 2 di òktober te ku djaluna 5 di òktober 2020/Politieberichten van vrijdag 2 oktober tot en met maandag 5 oktober 2020

 

Notisia di polis di djabièrnè 2 di òktober te ku djaluna 5 di òktober 2020

Riba djabièrnè, 2 di òktober, alrededor di 21.20 sentral di polis a risibí notifikashon ku un atrako a tuma lugá na un bar situá na Kaya Grandi. Aki 2 deskonosí a drenta den e bar i a bai ku entre otro sèn efektivo. Mesora a inisiá un investigashon i a hasi un búskeda den besindario. Den oranan di mardugá, di djasabra 3 di òktober a detené e promé sospechoso, e hòmber di inisial M.M.R.M. di 24 aña di edat. Algu mas lat den oranan di trai mèrdia, a detené un di dos sospechoso den kaso aki, e hòmber di inisial D.C.A Di 18 aña di edat. Investigashon den e kaso aki ta sigui i no ta ekskluí ku lo bai tin mas detenshon.

Riba djabièrnè 2 di òktober, pa mas o ménos 9.40 or di anochi, un aksidente a tuma lugá na Kaya Dialma. Shofùr di un skuter a kai i keda herida. Kousa di e kaida no ta konosí ainda. Ambulans a transportá shofùr di e skuter pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Den oranan trempan di anochi di djasabra 3 di òktober, a detené un hòmber di inisial N.A.H. di 53 aña di edat na un kompleho di apartamentu situá na Kaya J.N.E. Craane, en konekshon ku destrukshon.

Den mardugá di djasabra 3 di òktober pa djadumingu 4 di òktober, pa mas o ménos 1.50 or, a detené un hòmber di inisial S.Y.P.S. en konekshon ku ladronisia.

Alrededor di 11.45 or di mainta di djadumingu 4 di òktober, a drenta keho di ladronisia di un skuter. E skuter tabata stashoná un kompleho di apartamentu situá na Kaya Sirena. Ta investigando e kaso.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 


 

Politieberichten van vrijdag 2 oktober tot en met maandag 5 oktober 2020

 

Op vrijdag 2 oktober kreeg de politiecentrale omstreeks 21.20 melding dat er een atrako had plaatsgevonden bij een bar aan de Kaya Grandi. Twee onbekende mannen kwamen de bar binnen en namen onder andere, contant geld mee. Direct hierna werd een onderzoek gestart en werd er in e omgeving gezocht. In de nachtelijke uren van zaterdag 3 oktober werd een eerste verdachte aangehouden; een man met initialen M.M.R.M van 24 jaar.

Iets later in de namiddag op zaterdag 3 oktober werd een tweede verdachte aangehouden; een man met initialen D.C.A. van 18 jaar. Het onderzoek in deze zaak loopt en er wordt niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden.

 

Iets later op vrijdag 2 oktober, omstreeks 21.40 uur, vond een aanrijding plaats op de Kaya Dialma. De bestuurder van een scooter viel en raakte gewond. Oorzaak van de val is niet bekend. De bestuurder van de scooter is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

In de vroege avonduren van zaterdag 3 oktober, werd een man met initialen N.A.H. van 53 jaar bij een appartementencomplex aan de Kaya J.N.E. Craane, wegens vernieling. 

 

In de nacht van zaterdag 3 oktober op zondag 4 oktober werd omstreeks 1.50 uur werd een man met initialen S.Y.P.S. wegens diefstal.

 

Omstreeks 11.45 uur op zondag 4 oktober, werd aangifte gedaan van diefstal van een scooter. De scooter stond bij een appartementencomplex aan de Kaya Sirena geparkeerd. De zaak wordt onderzocht.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: