Atvertensia pa bientu fuerte i awa seru

Atvertensia pa bientu fuerte i awa seru

 

Kralendijk – Esaki ta un atvertensia pa mal tempu ku por yega Boneiru djárason 14 di òktober 2020 pa djaweps15 di òktober 2020. Espesial doñonan di boto tin ku tene kuenta ku laman brutu. Bientu por bini di sùit i lo bira 10 kònòpi. Esaki por trese olanan haltu. 
Djamars mardugá bientu fuerte ku a lanta di ripiente a sòru pa olanan haltu. Esaki a sòru pa basta molèster pa doñonan di boto. P’esei ta atvertí pa e mal tempu ku ta na kaminda.   

 

 

 

Waarschuwing voor windvlagen en regen

Kralendijk – Dit is een waarschuwing voor onweer dat Bonaire bereikt woensdag 14 oktober 2020 op donderdag 15 oktober 2020. Vooral eigenaren van boten moeten rekening houden met ruwe zee en hoge golven. Bonaire krijgt te maken met  windvlagen uit het zuiden met snelheden tot 10 knopen. Dit kan zorgen voor hoge golven. Dinsdagochtend zorgde windvlagen die onverwachts de kop opstak al voor hoge golven. Dit leidde tot ongemak voor vele booteigenaren. Daarom wordt er nu gewaarschuwd voor het onweer dat onderweg is.   

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: