Schietoefening mortieren 81mm Compagnie in de West

Schietoefening mortieren 81mm Compagnie in de West
De Compagnie in de West (deze rotatie uitgevoerd door de Charlie ‘Tijger’-compagnie van 11 Infanteriebataljon Garderegiment Grenadiers en Jagers bij 11 Luchtmobiele Brigade) voert verschillende bijstanden uit op Curaçao voor Defensie in het Caribisch gebied. Maar naast bijstand leveren trainen zij natuurlijk ook hun militaire skills en drills.

Oefenterrein Wacawa biedt hiervoor ook uitstekende trainingsmogelijkheden. Het gebied is uitgestrekt, en door middel van de diverse oefendoelen kan er ook realistisch gewerkt worden. De compagnie heeft daarom ook volop gebruik gemaakt van dit oefenterrein en heeft met haar 81mm-mortieren goefend. De landmacht-eenheid houdt hiermee zijn getraindheid met de verschillende wapensystemen goed op pijl. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: