Tene kuenta ku hopi awa seru dianan binidero / Houd rekening met veel regen komende dagen

 

Tene kuenta ku hopi awa seru dianan binidero

 

KNMI a anunsiá ku pa dianan binidero por spera hopi awa seru. Esaki ta konta for di djabièrnè te kuminsamentu di otro siman. Tin ku tene kuenta ku rafaga di bientu ku konstantemente por kambia di direkshon. Doñonan di boto mester tene kuenta ku esaki. Por sigui kon e wer ta desaroyá riba: https://www.nhc.noaa.gov/gtwo.php?basin=atlc&fdays=5  

 

 

Houd rekening met veel regen komende dagen

De KNMI voorspelt veel regen komende dagen voor Bonaire. Dit geldt vanaf vrijdag tot en met begin volgende week.  Door de regenbuien kunnen eventuele windstoten veranderen van richting. Boot eigenaren moeten hier alert op zijn. Ontwikkelingen van het weer zijn te volgen via https://www.nhc.noaa.gov/gtwo.php?basin=atlc&fdays=5

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: