Boneiru ta haña kódigo hel 

 

Boneiru ta haña kódigo hel 

Boneiru ta bira un destinashon ku kódigo hel. Esaki gezaghèber Edison Rijna a indiká a base di informashonnan ku ta drentando serka su persona. Komo ku Boneiru tin e vírùs di corona bon kontrolá, gezaghèber Rijna par di siman pasá a entregá un petishon na Hulanda pa nos haña kódigo hel. A tarda promé ku Boneiru a haña un kontesta. Esaki debí ku Hulanda kier a wak pa tur isla den reino kiko ta konta pa nan. Deliberashon ku tur e islanan a tuma su tempu. Mañan ministerio di Asuntunan Eksterior lo kambia e kódigo i lo komuniká mas. 

Bonaire wordt code geel 

Bonaire wordt een code geel bestemming. Dit verklaart gezaghebber Edison Rijna aan de hand van informatie die bij hem is binnengekomen. Doordat Bonaire het coronavirus goed onder controle heeft, heeft gezaghebber Rijna enkele weken geleden een verzoek ingediend bij Nederland om ons weer op code geel te zetten. Het heeft even geduurd voordat er een antwoord kwam. Dit omdat Nederland eerst wilde kijken naar de situatie van alle eilanden in het Koninkrijk.  Overleg met alle eilanden heeft veel meer tijd gekost dan verwacht. Het ministerie van Buitenlandse Zaken verandert morgen de code en dan zal er meer informatie worden gegeven.   

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: