De kustwachthelikopter heeft gisteren twee gewonde wandelaars bij de Christoffelberg geassisteerd.

De kustwachthelikopter heeft gisteren twee gewonde wandelaars bij de Christoffelberg geassisteerd. De mannen, die afzonderlijk van elkaar liepen, hebben zich gedurende hun wandeling op de berg geblesseerd. Eén had een gebroken enkel en de andere had een knie blessure opgelopen. De brandweer en de parkranger zijn de berg opgegaan om de personen met een brandcard naar beneden te helpen. Bij het zien van de situatie en de slechte weersomstandigheden, is besloten de hulp van de kustwachthelikopter in te roepen om de gewonde mannen van de berg te hoisten. De gewonde mannen zijn elk door de helikopter gehoist en naar Hato gebracht waar een ambulance klaar stond om ze naar het ziekenhuis te brengen. De Kustwacht wenst beide personen beterschap.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: