Het vragenuur van dinsdag 8 december

Het vragenuur van dinsdag 8 december

8 december 2020

Het vragenuur van dinsdag 8 december gaat over de volgende onderwerpen: de gevolgen van het verdwijnen van bankfilialen, de advocaten van kroongetuige Nabil B. die op een dodenlijst staan en een man die voor de zestiende keer in twee jaar tijd betrapt is op rijden zonder rijbewijs.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD) aan de minister van Justitie en Veiligheid over de advocaten van kroongetuige Nabil B. die op een dodenlijst staan (Telegraaf.nl, 4 december 2020)
  • Wytske Postma (CDA) aan de minister van Justitie en Veiligheid over een man die voor de zestiende keer in twee jaar tijd betrapt is op rijden zonder rijbewijs (Telegraaf.nl, 7 december 2020)
  • Mahir Alkaya (SP) aan de minister van Financiën over de gevolgen van het verdwijnen van bankfilialen (Parool.nl, 6 december 2020)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: