Briefing en debat over coronavirus: volg het live

Briefing en debat over coronavirus: volg het live

13 januari 2021

De Tweede Kamer debatteert op woensdag 13 januari vanaf 15.00 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand aan dit debat krijgen Kamerleden vanaf 9.30 uur een technische briefing. U vindt de presentaties die daarbij horen in dit artikel. U kunt de bijeenkomsten live volgen via deze site en de app Debat Direct.

Technische briefing: update coronavirus

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert van 9.30 tot 12.30 uur een technische briefing. De Kamerleden krijgen een update van de ontwikkelingen rond het coronavirus van verschillende deskundigen. De briefing is als volgt opgebouwd:

Blok I (9.30 tot uiterlijk 10.30 uur)

  • Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg

Blok II (10.30 tot 12.30 uur)

  • Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM
  • Jaap van Delden, programmadirecteur vaccinatie COVID-19 bij het RIVM

Presentaties

Bekijk de powerpointpresentatie van Ernst Kuipers
Bekijk de powerpointpresentatie van Jaap van Dissel
Bekijk de powerpointpresentatie van Jaap van Delden

Plenair debat: ontwikkelingen rondom coronavirus

Daarna debatteert de Kamer vanaf 15.00 uur in de plenaire zaal over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voor het debat komen naar verwachting minister-president Rutte, minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en minister Van Ark van Medische Zorg naar de Kamer.

Volg het live

  • Volg de technische briefing vanaf 9.30 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct.
  • Volg het plenaire debat vanaf 15.00 uur via de livestream op deze website of de app Debat Direct. Het debat wordt live ondertiteld. Kies daarvoor in de video bij instellingen (rechts onderin) voor ondertiteling. Er is ook een stream met een gebarentolk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: