Beleefdheidsbezoek Secretaris Generaal van de ‘Association of the Caribbean States’ aan Minister-president Rhuggenaath

Beleefdheidsbezoek Secretaris Generaal van de ‘Association of the Caribbean States’ aan Minister-president Rhuggenaath

Geplaatst op 19 januari 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Op vrijdag 15 januari 2021 heeft de Secretaris Generaal van de ‘Association of the Caribbean States’ (ACS), dhr. Rodolfo Sabonge, een beleefdheidsbezoek gehouden via Zoom met Minister-president Rhuggenaath. Minister-president Rhuggenaath feliciteerde de secretaris-generaal met zijn benoeming en verzekerde hem van zijn volledige steun.

Tijdens het gesprek kwamen onderwerpen als economische ontwikkeling, transport en de rol van Curaçao in de ACS aan de orde. Tevens hebben zij een brede discussie gevoerd over toerisme, digitale transformatie en de bescherming van de Caribische Zee.

SG Sabonge kondigde aan dat hij zal werken aan het creëren van meer ruimte voor alle leden van de ACS om samen te werken aan de duurzame ontwikkeling van de regio. “We willen dat alle landen samenwerken, één team, één missie. Dat zal voor ons allemaal de sleutel zijn om in dezelfde richting vooruit te gaan.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: