Debat over coronavirus: volg het live

Debat over coronavirus: volg het live

20 januari 2021

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 21 januari vanaf 10.15 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Op woensdag 20 januari kregen Kamerleden een technische briefing. De powerpointpresentatie vindt u in dit bericht. U kunt het debat live volgen via deze website en de app Debat Direct.

Plenair debat: ontwikkelingen rondom coronavirus

Voor het debat komen naar verwachting minister-president Rutte, minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, minister Van Ark van Medische Zorg en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid naar de Kamer.

Volg het live

Technische briefing: update coronavirus

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseerde op woensdag 20 januari een technische briefing. De Kamerleden kregen een update van de ontwikkelingen rond het coronavirus van Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: