Behandeling Moordzaak Palu Blanku op andere locatie 

Behandeling Moordzaak Palu Blanku op andere locatie 

 

Willemstad – Op 5 februari zal de moordzaak Palu Blanku worden behandeld. G.G.G.J. en C.R. worden verdacht van dit misdrijf. De behandeling van de moordzaak vindt plaats in Marjorie’s Palace te Peruweg 192. 

 

Het Hof heeft op 5 februari 2021 geen andere geschikte ruimte en wijkt daarom uit naar deze alternatieve locatie. 

 

De zitting is openbaar en begint om 9.30 uur in de ochtend; publiek en pers hoeven zich niet vooraf aan te melden. Maar gezien de Covid-19 maatregelen die ook op deze locatie getroffen moeten worden, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar voor publiek. Volgorde van toewijzing is wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

 

Het is niet toegestaan om tassen en/of andere bagage mee het gebouw in te nemen. Bezoekers moeten een geldige ID en mondkapje bij te hebben. Autosleutels en medicatie (indien nodig) kunnen meegenomen worden in een klein transparante plastic zakje. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: