Investigashon na robo di droga na Warda di polis OTRO YAMADA PA E TEP DI ORO, REKOMPENSA A SUBI BIRA 30.000 FLORIN

Investigashon na robo di droga na Warda di polis
OTRO YAMADA PA E TEP DI ORO, REKOMPENSA A SUBI BIRA 30.000 FLORIN
Dia 6 di yanüari 2021 Ministerio Públiko (OM) di Kòrsou a saka un komunikado relashoná ku e robo di sentenares di kilo di kokaína for di Warda di polis di Rio Canario. A anunsiá ku lo duna un rekompensa di un máksimo di 20.000,- florin na esun ku por duna informashon krusial relashoná ku e robo aki. E personanan ku a mèldu no tabata dispone di e informashon ku a kondusí na e tep di oro.
E tim di investigashon ku ta konsisti di reshèrshi di RST i Buro Asuntunan Interno di KPC (Bureau Interne Zaken), a konstatá ku aunke tin hopi informashon, hendenan no tin sufisiente konfiansa pa kompartí e informashon aki ku e tim.
Un bes mas Ministerio Públiko kier pone atenshon na e kaso aki i kier remarká ku lo ta hopi kouteloso ku e informashon ku suidadanonan por duna tokante e kaso. Naturalmente tambe ku e suidadanonan mes tambe ku ta dispuesto pa hasi esaki.
Por yama of manda whatsapp na e siguiente number: +5999 521 3865. Si bo ta prefera di keda anónimo, por yama e siguiente number: +5999 679 2896.
Kompletando e komunikado anterior, Ministerio Públiko ta duna suidadanonan tambe e posibilidat pa yama OM dirèkt ku informashon tokante e kaso. Speshal pa esaki a apunta un fiskal ku bo ta haña na telefòn ora bo yama e siguiente number: +5999 521-2109. E number aki ta solamente si bo tin informashon di e robo di droga ya menshoná.
Alabes Ministerio Públiko ta anunsiá ku e rekompensa a subi bira 30.000, florin pa e tep ku lo duna un kontribushon esensial pa solushoná e kaso.

Onderzoek drugsroof politiebureau
Herhaalde oproep voor gouden tip, beloning verhoogd naar 30.000,- gulden
Het Openbaar Ministerie heeft op 6 januari 2021 een persbericht gepubliceerd betreffende de drugsroof van honderden kilo’s cocaïne uit het politiebureau Rio Canario in 2018. Hierbij werd bekend gemaakt dat het OM een beloning van 20.000,- uitlooft voor degene die cruciale informatie heeft met betrekking tot deze drugsroof. De mensen die zich tot heden hebben gemeld, hadden niet de beschikking over de informatie die heeft geleid tot de gouden tip.
Het onderzoeksteam – bestaande uit rechercheurs van het RST en Bureau Interne Zaken van KPC – heeft vastgesteld dat er weliswaar veel informatie is, maar dat weinig mensen voldoende vertrouwen hebben om deze informatie ook te delen met het team.
Bij deze vraagt het Openbaar Ministerie nogmaals uw aandacht voor de zaak en merkt daarbij op dat uiterst zorgvuldig zal worden omgegaan met de informatie die burgers over deze strafzaak geven, en uiteraard ook met de burgers die bereid zijn dit te doen.
Er kan gebeld of gewhatsappt worden naar het volgende nummer: +5999 521 3865. Indien u liever anoniem uw informatie wilt delen, kunt u bellen met het volgende nummer +5999 679 2896.
In aanvulling op het vorige persbericht stelt het Openbaar Ministerie de burgers nu ook in staat om rechtstreeks naar het Openbaar Ministerie te bellen met informatie over deze zaak. Hiervoor is speciaal een officier van justitie aangewezen, die u direct aan de lijn krijgt als u het volgende nummer belt: +5999 521-2109. Dit nummer is enkel en alleen beschikbaar voor informatie met betrekking tot voornoemde drugsroof.
Bovendien laat het Openbaar Ministerie weten dat de beloning eenmalig wordt verhoogd naar een bedrag van 30.000 NAF voor de tip die een essentiële bijdrage levert aan het oplossen van de zaak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: