Seis partisipante ta slag pa e kurso Hospitality

Seis partisipante ta slag pa e kurso Hospitality

Kralendijk – Seis studiante a slag pa e kurso Hospitality (hospitalidat). E kurso pa siña kon risibí i atendé ku bishita, ta kai bou di e kampaña ‘Ban Traha’ di Plenchi di Trabou. E entrega di diploma i sertifikadonan a tuma lugá resien den un ambiente festivo. Un gran parti di e grupo mientrastantu asta a kuminsá traha kaba.  

E meta di e kurso ta pa e partisipante sigui desaroyá i despues haña trabou mas fásil. Na final di e kurso e studiantenan ta haña un IVIO-diploma komo resepshonista/telefonista. E diploma akí ta rekonosé na Ulanda.

E siguiente abilidatnan práktiko a haña atenshon durante di e kurso:

 • Atenshon pa nesesidat di kliente: esaki nan a trein na bali di Divi Flamingo Beach Resort
 • Siña kon atendé ku sèn na kaha
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Word
 • Abilidatnan sosial
 • Aktitut profeshonal

E maestronan di e kurso ta di Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN). E studiantenan a trein i haña eksperensia na Divi Flamingo Beach Resort. Un gran parti di e studiantenan a haña trabou einan mes. E sobra studiantenan ta haña yudansa di Plenchi di Trabou pa yega na un trabou den e sektor di hospitalidat i/òf horeca.
Bo ta doño di trabou anto bo tin interes pa traha ku un di e partisipantenan aki? Tuma kontakto ku Plenchi di Trabou via +599 715 8346.

 

Zes deelnemers ronden beroepscursus Hospitality af

Kralendijk – Zes deelnemers hebben met succes de beroepscursus Hospitality afgerond. De cursus gastvrijheid is onderdeel van de campagne ‘Ban Traha’ van jobcenter Plenchi di Trabou. De diploma’s en certificaten zijn onlangs aan de deelnemers uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Merendeel van de deelnemers hebben al werk gevonden. 

Het doel van deze trainingen is het versterken van de arbeidsmarktpositie van de deelnemers. De beroepscursus is afgerond met een in Nederland erkende IVIO-diploma receptionist/telefonist. 

De volgende praktische vaardigheden zijn tijdens deze beroepscursus aan bod gekomen:

 • Klantgerichtheid werd geoefend in praktische situaties aan de balie van Divi Flamingo Beach Resort
 • Bedienen van een kassa 
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Word
 • Sociale vaardigheden
 • Beroepshouding 

De docenten van deze beroepscursus zijn van het Onderwijs Instituut Caribisch Nederland (OICN). De studenten hebben hun praktijkervaring opgedaan bij Divi Flamingo Beach Resort. Een groot deel van de kandidaten heeft al een baan gevonden. De overige kandidaten worden vanuit Plenchi di Trabou ondersteund in het zoeken naar een passende functie in de sectoren hospitality en/of horeca.
Ben je als werkgever geïnteresseerd om te werken met een van de opgeleide kandidaten? Neem dan snel contact op met Plenchi di Trabou via +599 715 8346.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: