KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

BIBLIOTEKA PÚBLIKO A PONE TRAHADONAN FEMENINA DI SELIBON DEN SPÒTLAIT / DE OPENBARE BIBLIOTHEEK HEEFT DE VROUWELIJKE MEDEWERKERS VAN SELIBON VOOR HET VOETLICHT GEPLAATST

 

BIBLIOTEKA PÚBLIKO A PONE TRAHADONAN FEMENINA DI SELIBON DEN SPÒTLAIT

 

Kralendijk – Relashoná ku dia Internashonal di hende muhé, biblioteka públiko a pone e trahadónan ku ta traha riba field den spòtlait.

Algun aña pasá tabatin e tendensha ku ta hende hòmber so por a kore trùk di sushi, bari kaya, traha na porta di lèntfil etc.

Pero pa algun aña nos hende muhénan a demostrá ku nan tambe por hasi e tipo di trabounan ei. 

Biblioteka Públiko pa algun aña ta pone atenshon na e dia tan speshal aki. A opsekiá kada un di e dama nan aki un regalito kaminda nan por skohe un dia pa malkriá nan mes. Tambe nan a haña un tarheta di miembresía grátis di biblioteka públiko. Naturalmente algu dushi di pasaboka i bebe no a keda afó. Un pabien na tur hende muhé di Selibon I ta gradisí nan pa e trabou grandi ku nan ta ehersiendo dor di tene nos Boneiru limpi.

 

 

 

DE OPENBARE BIBLIOTHEEK HEEFT DE VROUWELIJKE MEDEWERKERS VAN SELIBON VOOR HET VOETLICHT GEPLAATST

 

Kralendijk – In verband met de Internationale Vrouwendag heeft de Openbare Bibliotheek de medewerkers die in het veld werken voor het voetlicht geplaatst. Enkele jaren geleden was er een trend dat alleen mannen vuilniswagens mochten besturen, de straten vegen, bij de ingang van de landfill werken enz.

Maar sinds enkele jaren laten vrouwen zien dat ook zij dit soort werk kunnen doen. 

De Openbare Bibliotheek besteed al een aantal jaren aandacht aan deze bijzondere dag. Elk van deze vrouwen kreeg een cadeautje, dat inhield dat ze  een dag konden uitkiezen waarop ze zichzelf mogen verwennen. Ook kregen ze een gratis lidmaatschapskaart van de Openbare Bibliotheek. Natuurlijk konden een lekker hapje en een drankje niet uitblijven. Alle vrouwelijke medewerkers van Selibon worden van harte gefeliciteerd en een woord van dank gaat naar hen uit  voor het geweldige werk dat ze doen door ons eiland schoon te houden. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: