Sheteshen mucha ta haña pakete di desayuno di ‘Stichting Voeding op school

Sheteshen mucha ta haña pakete di desayuno di ‘Stichting Voeding op school

 

Kralendijk – Fundashon ‘Voeding op school’ huntu ku entidat públiko Boneiru a sòru pa pakete pa desayuno pa 700 mucha.  Esaki tabata posibel grásias na partisipashon di ámtenarnan i boluntarionan  di sektor privá. E paketenan ta pa mucha vulnerabel ku debí na sirkunstansia ta desayuná normalmente na skol. Skolnan ta será awor pa motibu di lockdown. A kuminsá ku e akshon pa asina e muchanan por sigui haña nan desayuno aunke ku skol ta será. Via un drive thru por a pasa buska na SGB e paketenan di desayuno ku entre otro fruta, brinta, pan i kos di kome ku pan.  

 

 

 

Zevenhonderd kinderen krijgen ontbijtpakket van  ‘Stichting Voeding op school’

 

Kralendijk – De stichting ‘Voeding op school’  heeft in samenwerking  met het openbaar lichaam Bonaire ontbijtpakketten voor 700 kinderen verzorgd.  Dit is mogelijk geworden dankzij de inzet van ambtenaren en vrijwilligers uit de privé sector. De pakketten zijn voor kwetsbare kinderen die door omstandigheden normaal gesproken op school ontbijten.  Door de lockdown  zijn de scholen gesloten. De actie is opgezet zodat kinderen ondanks de sluiting van de scholen toch hun ontbijt kunnen krijgen. Via een drive thru bij  SGB konden de ontbijtpakketten met fruit, brinta, brood en beleg worden opgehaald.  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: