#BANBAKUNÁ i #BONBAKUNÁ awor komo kuadro pa profile pic riba op facebook

 

#BANBAKUNÁ i #BONBAKUNÁ awor komo kuadro pa profile pic riba op facebook

 

Kralendijk – Awor por usa e lemanan di bakunashon #BANBAKUNÁ i #BONBAKUNÁ riba facebook komo kuadro pa bo profile pic. Departamento di Komunikashon di Entidat Públiko Boneiru a inventá e lemanan pa e kampaña di bakunashon. A imprimí #BANBAKUNÁ i #BONBAKUNÁ riba tishùrt tambe. #BONBAKUNÁ ta pa e momentu ora hendenan a haña tur dos angua i pues ta ‘bon bakuná’. #BONBAKUNÁ ta un kinipí di wowo pa e hendenan ku a bakuná na Boneiru.

 

Kiko bo tin ku hasi pa pone e kuadronan serka bo profile pic : habri bo página personal di facebook i bai na bo profile pic. Klek riba bo‘profile pic i ta aparesé algun opshon. Skohe pa e opshon add framework. E ora ei bo ta bai na e search bar shinishi i bo ta taip #Banbakuná of #Bonbakuná. E ora ei bo ta haña diferente opshon, por ehèmpel kon bo por usa e kuadro akí òf pa kuantu tempu bo ke e kuadro aki rònt di bo profile pic. Hasi bo eskoho i añadí e kuadro na bo profile pic. Finalmente bo ta save bo eskoho.

 

Di e manera akí huntu ku usuarionan di e kuadronan akí bo ta kompartí e mensahe na un manera simpátiko i klarito: #BANBAKUNÁ! Bai riba http://www.bonairecrisis.com òf yama 0800 0900 pa registrá bo mes pa bakunashon.     

 

 

#BANBAKUNÁ en #BONBAKUNÁ nu als kaders profielfoto op facebook

 

Kralendijk – De vaccinatieslogans #BANBAKUNÁ en #BONBAKUNÁ  kunnen nu op facebook als kader voor profielfoto’s worden gebruikt.  De slogans zijn door de afdeling Communicatie van het OLB bedacht voor de vaccinatiecampagne. #BANBAKUNÁ,   ‘laten wij ons vaccineren’ en #BONBAKUNÁ  zijn ook op t-shirts afgedrukt. #BONBAKUNÁ  is voor het moment waarop mensen beide prikken hebben gehad en dus ‘goed gevaccineerd’ zijn. Ook geeft #BONBAKUNÁ een knipoog naar de mensen die gevaccineerd zijn op Bonaire.

 

Wat je moet doen om de kaders bij je profielfoto te plaatsen: Open je persoonlijke facebookpagina en ga naar profielfoto. Klik op de profielfoto, er verschijnen een aantal opties. Kies voor de optie ‘toevoegen kader’. Ga dan naar de grijze zoekbalk en tik #Banbakuná of #Bonbakuná in. Je krijgt dan verschillende opties, bijvoorbeeld hoe je dit kader kunt gebruiken of hoe lang je het kader om je profielfoto heen wilt hebben. Maak je keuze en voeg het kader aan de profielfoto toe. Sla tot slot de keuze op. 

 

Samen met de gebruikers van deze kaders wordt op deze manier de boodschap op een leuke en duidelijke manier gedeeld; #BANBAKUNÁ! Ga naar http://www.bonairecrisis.com of bel 0800 0900 om je aan te melden voor het vaccineren.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: