Het vragenuur van dinsdag 6 april

Het vragenuur van dinsdag 6 april

6 april 2021

Het vragenuur van dinsdag 6 april gaat over de volgende onderwerpen: de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK-steun), het faillissement van D-reizen en de wachtlijstproblematiek in jeugdpsychiatrie.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Bart van Kent (SP) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK-steun) (Nos.nl, 4 april 2021)
  • Thierry Aartsen (VVD) aan de minister van Economische Zaken en Klimaat, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het faillissement van D-reizen (Nos.nl, 6 april 2021)
  • Lisa Westerveld (GroenLinks) aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de wachtlijstproblematiek in jeugdpsychiatrie (Nos.nl, 5 april 2021)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: