Defensie Caribisch Gebied Vandaag maakte de Curaçaose regering bekend dat de lockdown op het eiland verlengd wordt tot en met 30 april.

Defensie Caribisch Gebied

Vandaag maakte de Curaçaose regering bekend dat de lockdown op het eiland verlengd wordt tot en met 30 april. De autoriteiten geven aan dat versoepelingen, gelet op de besmettingscijfers en prognoses, helaas niet mogelijk zijn.
Defensie roept ook op tot naleving van alle maatregelen en ondersteunt de regering bij het handhaven van de COVID-regels zoals de plachi di dia, en de avondklok.
Nog steeds verleent Defensie militaire bijstand. Onze eenheden, de Curaçaose militie en de Compagnie in de West, treden gezamenlijk en ook gemengd op in de teams op straat, en áltijd samen met het Korps Politie Curaçao. Het ondersteunen van de civiele autoriteiten is één van de grondwettelijke taken van Defensie.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: